Миколаївці на Олімпійських іграх - Первов, Г. А.; Pervov, G. A. (My University, 2010)
Миколаївські спортсмени почали виступати на Олімпіадах з 1956 року. За цей час вони здобули три золоті медалі, дві срібні та п'ять бронзових. Всього на Олімпіадах було 60 наших земляків. Проаналізовано їх виступ
Первов, Г. А. Миколаївці на Олімпійських іграх / Г. А. Первов // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 24–25.
Keywords: чемпіон; призер; місце; медаль; посів; завоював; champion; prize-winner; place; medal; took; won