Мікропроцесорні комплекси і системи діагностики, контролю та керування технологічними процесами - Надточій Віктор Анатолійович; Надточий Анатолій Вікторович (Миколаїв "НУК", 2024)
Курс «Мікропроцесорні комплекси і системи діагностики, контролю та керування технологічними процесами» є фундаментальною, складовою частиною інженерної підготовки спеціалістів за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» в частинні формування теоретичних знань та практичних навичок в задачах проектування та аналізу узагальнених характеристик і властивостей систем автоматичного регулювання. Завдання на курсову роботу передбачає розвинення розуміння та застосування теоретичного та прикладного базису у формі широковживаних підходів та методів аналізу та синтезу характеристик основ автоматичного регулювання і управління визначеного типу згідно з індивідуальним варіантом.
Мікропроцесорні комплекси і системи діагностики, контролю та керування технологічними процесами : метод. вказівки до виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання з галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» / уклад.: А. В.Надточий, В. А. Надточій. – Миколаїв : НУК, 2024. – 34 с.