Туристична діяльність Миколаївщини під час політичної нестабільності - Запоточна Руслана; Zapotochna Ruslana (My University, 2023)
Визначено, що туристична діяльність в Миколаївської області відіграє значну роль у розвитку регіону. Проаналізовано кількісні показники розвитку туризму на Миколаївщині під час політичної нестабільності. Представлено складові потенціалу за допомогою яких можна підняти туристичну діяльність Миколаївщини на більш високий рівень.
Tourism activity in Mykolaiv region during political instability
Запоточна, Р. Туристична діяльність Миколаївщини під час політичної нестабільності = Tourism activity in Mykolaiv region during political instability / Р. Запоточна, Н. Тубальцева // Матеріали наук. екон. читань "Актуальні вектори відновлювальної трансформації економіки України", присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі. – Миколаїв : НУК, 2023. – Т. 1. – С. 125–127.
Keywords: туризм; політична нестабільність; потенціал; tourism; political instability; potential