Впровадження системи контролінгу для підвищення ефективності управління морскими портами - Гавриленко Н. В.; Havrilenko N. V. (My University, 2021)
В умовах постійно зростаючої конкуренції в морських портах повинна бути створена служба контролінгу, з допомогою якої можна буде приймати управлінські рішення. В доповіді представлені підходи до структури служби контролінгу, організації її роботи, вплив на інформаційні потоки та управлінські рішення.
Implementation of the control system to increase the efficiency of sea port management
Гавриленко, Н. В. Впровадження системи контролінгу для підвищення ефективності управління морскими портами = Implementation of the control system to increase the efficiency of sea port management / Н. В. Гавриленко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 435–437.