Методичні вказівки до виконання програми виробничо-економічної практики для студентів спеціальності 6.050100 "Фінанси" - Воробйова, Ірина Аркадіївна; Рогов, Георгій Костянтинович; Селікова, Тетяна Василівна; Єфімова, Ганна Вікторівна (My University, 2004)
У методичних вказівках наведені мета і задачі практики, вимоги до виконання завдань практики, оформлення та захисту звіту з практики. Призначено для студентів молодших курсів і викладачів вищих навчальних закладів, які викладають економічні та фінансові дисципліни.
Методичні вказівки до виконання програми виробничо-економічної практики для студентів спеціальності 6.050100 "Фінанси" / І. А. Воробйова, Г. К. Рогов, Т. В. Селікова, Г. В. Єфімова. – Миколаїв: УДМТУ, 2004. – 16 с.
Keywords: методичні вказівки; фінанси; програма виробничо-економічної практики; звіт з практики; фінансово-економічні задачі