Комплексний підхід до оцінки фінансової безпеки підприємства - Єфімова, Г. В.; Марчук, А. М. (My University, 2019)
Розглянуто передумови та необхідність формування послідовності оцінки фінансової безпеки підприємства. Обґрунтовано застосування комплексного підходу до оцінки, який розкриватиме рівень безпеки всіх функціональних складових фінансової безпеки. Визначені і проаналізовані етапи послідовності оцінювання фінансової безпеки підприємства та визначена можлива структура показників, а також їх вагомість.
Єфімова, Г. В. Комплексний підхід до оцінки фінансової безпеки підприємства / Г. В. Єфімова, А. М. Марчук // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 83–85.
Keywords: фінансова безпека; оцінка безпеки; фінансові ризики; функціональні складові безпеки; інтегральний рівень безпеки