Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю в бізнес-середовищі» - Руснак Алла Валентинівна; Надточій Ірина Ігорівна (My University, 2026)
Наведено загальні відомості про дисципліну, зміст лекційних та практичних занять, питання для самостійного вивчення за темами курсу, теми рефератів, перелік контрольних питань, а також список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.
Руснак, А. В. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Управління конкурентоспроможністю в бізнес-середовищі» / А. В. Руснак, І. І. Надточій. – Миколаїв : НУК, 2026. – 116 с.
Keywords: управління конкурентоспроможністю; бізнес-середовище