Розрахункові моделі для перевірки міцності корпусів накатних суден - Шарун Г. В.; Sharun Gryhorii (My University, 2022)
Виконані розрахунки місцевої міцності корпусів накатних суден. Розроблені рекомендації з використання в якості розрахункових схем шпангоутних рам та просторових відсіків для корпусів накатних суден.
Title Of The Report: Calculation Models For Verifying The Strength Of Roll On –Roll Off Ships Hulls
Шарун, Г. В. Розрахункові моделі для перевірки міцності корпусів накатних суден = Title Of The Report: Calculation Models For Verifying The Strength Of Roll On –Roll Off Ships Hulls / Г. В. Шарун // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 80–83.