Інновації в судобудуванні та океанотехніці - (:unkn) unknown (My University, 2016)
У збірнику наведені матеріали VII Міжнародної науково-технічної конференції «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Інновації в судобудуванні та океанотехніці : матеріали VII міжнар. наук.-техн. конф. / відпов. за вип. В. С. Блінцов. – Миколаїв : НУК, 2016. – 544 с.