Підвищення культури безпеки трудового персоналу на суднобудівному підприємстві за допомогою залучення цифрових каналів та технологій - Корнієнко Оксана; Петрова Оксана (My University, 2022)
«Дві мегатенденції будуть визначати нашу діяльність у найближчі десятиліття, – це стійкий розвиток і діджиталізація». Перехід до постіндустріального суспільства вимагає від компаній проведення цифрової трансформації і інноваційної політики для розвитку свого бізнесу. Суднобудівна галузь – це динамічний та конкурентоспроможний сектор, від рівня розвитку та нових технологій якого залежить розвиток світової морської торгівлі, оновлення флоту, економічна ефективність, екологічність морського транспорту та безпека працівників.
Корнієнко, О. Підвищення культури безпеки трудового персоналу на суднобудівному підприємстві за допомогою залучення цифрових каналів та технологій / О. Корнієнко, О. Петрова // Економіст. – 2022. – № 9-12. – С. 124–126.
Keywords: safety culture; shipbuilding industry; digitalization; labor personnel; digital technologies