Основи самоефективності педагога - Середа Ірина Валеріївна (Видавництво "Іліон", 2023)
У методичному посібнику представлені рекомендації щодо самостійної роботи студентів з вивчення авторського курсу «Основи самоефективності педагога» за змішаною (очно-дистанційною) формою навчання для студентів І курсу магістратури педагогічних спеціальностей. Наведено навчальну програму дисципліни, плани практичних занять. Висвітлено базові теоретичні аспекти з відповідних тем курсу. Запропоновано завдання для самостійної роботи студентів та перевірки засвоєних знань. До посібника включено словник основних термінів. У додатках подано матеріали практичного та тренінгового характеру. Видання буде корисним викладачам та студентам при вивченні курсу «Основи самоефективності педагога».
Середа І. В. Основи самоефективності педагога : метод. рек. для самост. роботи студ. з вивчення курсу за змішаною формою навчання / І. В. Середа. - Миколаїв : Іліон, 2023. - 130 с.
Keywords: самоефективність педагога; життєвий баланс; тайм-менеджмент; саморегуляція; емоційний інтелект