Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Проектування систем управління на базі мікроконтролерів серії AVR" з дисципліни "Мікроконтролери в системах управління" - Павлов, Г. В.; Покровський, М. В.; Вінниченко, І. Л. (My University, 2018)
Наведено відповіді на основні питання, пов'язані з організацією та методикою проведення курсового проекту з дисципліни "Мікроконтролери в системах управління": вибір теми, визначення об'єкта і предмета дослідження, оформлення результатів.Призначено для студентів денної і заочної форми навчання спеціальності "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології".
Павлов, Г. В. Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Проектування систем управління на базі мікроконтролерів серії AVR" з дисципліни "Мікроконтролери в системах управління" / Г. В. Павлов, М. В. Покровський, І. Л. Вінниченко. – Миколаїв : НУК, 2018. – 36 с. + електрон. копія.
Keywords: системи управління; програмування; мікроконтролери серії AVR