Газодинамічний розрахунок осьового компресора з використанням ПЕОМ - Сербін С. І.; Седько М. П. (My University, 1999)
У посібнику розглянуті питання вибору оптимальних параметрів і газодинамічного розрахунку осьового компресора на номінальному режимі. У ньому викладено основи проектування осьових компресорів, наведена методика газодинамічного розрахунку компресора і засоби реалізації на ПЕОМ. Призначений для студентів спеціальностей "Турбіни" і "Суднові енергетичні установки та устаткування" при вивчені ними теоретичних курсів і виконанні курсових і дипломних проектів.
Сербін, С. І. Газодинамічний розрахунок осьового компресора з використанням ПЕОМ : навч. посібник / С. І. Сербін, М. П. Седько. – Миколаїв : УДМТУ, 1999. – 51 с.