Морфологічна специфіка оказіоналізмів у текстах української комерційної телереклами - Назаренко, А. Д.; Щербак, О. В. (My University, 2019)
Статтю присвячено визначенню морфологічної специфіки оказіоналізмів, що функціонують у текстах сучасної української комерційної телереклами, а також деталізації сутності поняття «оказіоналізм» та його ознак.
Щербак, О. В. Морфологічна специфіка оказіоналізмів у текстах української комерційної телереклами / О. В. Щербак, А. Д. Назаренко // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 78–81.
Keywords: оказіоналізм; рекламний текст; телереклама; морфологія