Program standarts of physical education in the USA - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2023)
У статті розкрито особливості фізичного виховання в системі освіти США. Теоретично обґрунтовано програмно-нормативні стандарти фізичного виховання у США. Метою статті є обґрунтування програмних стандартів фізичного виховання в США. Шкільні ради визначають шкільні програми та визначають джерела їх фінансування. В державних школах навчається близько 85% дітей, інша частина відвідує платні приватні школи, більшість з яких мають певне релігійне спрямування. Програми початкової та Середньої шкіл передбачають обов’язкове фізичне виховання. Старша школа є останнім етапом середньої освіти в США. Нормативи диференціюються залежно від віку та статі
Програмні стандарти фізичного виховання в США
Програмні стандарти фізичного виховання в США = Program standarts of physical education in the USA / В.М.Лелека // Перспективи та інновації науки. - 2023. - № 12(30). - С. 306-314.
Keywords: Фізичне виховання; Заклади освіти; Програмні стандарти