The importance of listening skills for students of higher educational non-linguistic institutions - Ovsyanko G. V.; Овсянко Г. В. (НУК, 2024)
Тези присвячено дослідженню ролі аудіювання при вивченні іноземної мови студентами вищих немовних закладів на прикладі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Наголошено на необхідності розуміння викладачем ролі аудіювання, умінні правильно обирати матеріали для інтенсифікації учбового процесу. Наведено ресурси для аудіювання та алгоритм їх використання для заохочення студентів до вивчення іноземної мови.
Важливість навичок аудіювання для студентів вищих немовних навчальних закладів
Ovsyanko, G. V. The importance of listening skills for students of higher educational non-linguistic institutions = Важливість навичок аудіювання для студентів вищих немовних навчальних закладів / G. V. Ovsyanko // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 783–785.
Keywords: speech activity; listening; audio materials; speech; communicative competence; мовленнєва діяльність; аудіювання; аудіоматеріали; мовлення; комунікативна компетенція