Розробка технології поверхневого зміцнення низьколегованих низьковуглецевих сталей за допомогою дуги з неплавким електродом = Creating the technology of surface stability of low-alloy and low-carbonated steels with the help of the arc with the nonconsumable electrode - Мартиненко, Володимир Олександрович; Martynenko, V. A. (My University, 2008)
Дисертаційна робота присвячена розробці технології поверхневого зміцнення низьковуглецевих низьколегованих сталей (на прикладі Ст. 3 і 09Г2) дугою з неплавким електродом (дуга з вугільним і вольфрамовим електродами); вивченню впливу основних параметрів поверхневого зміцнення на структуру і механічні властивості зміцненого шару = Dissertation is devoted to creating a technology of surface stability of low-carbonated and low-alloy steels (on St. 3 и 09Г2) by arc with nonconsumable electrode (arc with carbon and volfram electrodes), studying the influence of main parameters of surface hardening on the structure and mechanical properties of a stable layer.
Мартиненко, В. О. Розробка технології поверхневого зміцнення низьколегованих низьковуглецевих сталей за допомогою дуги з неплавким електродом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.03.06 / В. О. Мартиненко ; НУК ; наук. кер. Ю. М. Лебедєв. - Миколаїв, 2008. - 22 с.
Keywords: низьковуглецева сталь; низьколегована сталь; неплавкий електрод; поверхневе зміцнення; сканувальний пристрій; вольфрамовий електрод; аргонодугова обробка; знос; термічна обробка; low-carbon steel; low-alloy steel; nonconsumable electrode; surface hardening; scanner; temperature of heating; argon-arc processing; deterioration; heat treatment