Особливості організації змішаного навчання в процесі підготовки майбутніх педагогів у закладах вищої освіти - Заскалєта С.Г.; Буглай Н.М. (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
У тезах розглядаються етапи організації змішаного навчання у процесі підготовки майбутніх педагогів у закладах вищої освіти. Проаналізовано сучасні підходи до поєднання традиційних та дистанційних форм навчання, окреслено педагогічні умови ефективного впровадження змішаної моделі. Визначено переваги цього формату для розвитку самостійності, цифрової грамотності та професійної компетентності студентів педагогічних спеціальностей.
Заскалєта С.Г. Особливості організації змішаного навчання в процесі підготовки майбутніх педагогів у закладах вищої освіти / С.Г. Заскалєта, Н.М. Буглай // Педагогічна спадщина Василя Сухомлинського в контексті професійної освіти: міждисциплінарний вимір: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, м. Миколаїв, 16-17 жовтня 2025 р.: електрон. наук. видання. НУК імені адмірала Макарова, ННПІ імені В. О. Сухомлинського; за ред. В. Л. Мозгового; відп. за вип. І. А. Корнієнко. Миколаїв: НУК імені адмірала Макарова, 2025. С.167-172
Keywords: змішане навчання; педагогічна освіта; заклад вищої освіти; цифрові технології; професійна компетентність