Змістовна характеристика робіт, виконуваних науково-педагогічним персоналом - Назарова, Г. В.; Дибач, І. Л.; Назарова, Г. В.; Дибач, И. Л.; Nazarova, G. V.; Dibach, I. L. (My University, 2018)
В статті розглянуто основні складові комплексу виконуваних робіт науково-педагогічними працівниками закладів вищої освіти: навчальну, методичну, виховну, наукову, організаційну. Розглянуто елементи організації планування та обліку роботи науково-педагогічних працівників. Визначено, що в рамках організації навчального процесу в закладі вищої освіти, перспективним є поєднання навчального та науково-дослідного процесу.
Назарова, Г. В. Змістовна характеристика робіт, виконуваних науково-педагогічним персоналом = The essential characteristic of the work performed by the scientific and pedagogical staff / Г. В. Назарова, І. Л. Дибач // Соціально-економічний розвиток регіонів в контексті міжнародної інтеграції. – 2018. – № 30 (19), т. 1, ч. 2. – С. 136–143.
Keywords: професійна діяльність; заклади вищої освіти; науково-педагогічний персонал; види робіт; навчальне навантаження; профессиональная деятельность; высшие учебные заведения; научно-педагогический персонал; виды работ; учебная нагрузка; professional activity; higher educational institutions; scientific and pedagogical staff; types of work; academic load