Вплив психології на маркетинг - Пархоменко, А. О.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
У статті розглянуто питання зв’язку психології з маркетинговою діяльністю. Розкрито психологічні закони та методи впливу, що використовуються маркетологами для успішних продаж.
Пархоменко, А. О. Вплив психології на маркетинг / А. О. Пархоменко, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 170–177.
Keywords: рекламні комунікації; споживач; усвідомлені та неусвідомлені потреби; психологічний захист від методів впливу