Критерії та індикатори продовольчої безпеки на глобальному рівні - Бабич, М. М.; Babych, М. (My University, 2018)
У роботі досліджено складові моніторингу індикаторів продовольчої безпеки на міждержавному (глобальному) рівні. Встановлено, що індикатори класифікуються за чотирма складовими виміру продовольчої безпеки – наявності, доступу, використання і стабільності. Визначено взаємозв'язок між задачами ЦСР та критеріями продовольчої безпеки "доступ до продовольства", "продовольча стабільність", "наявність продовольства" та "використання продовольства" в рамках нового глобального Порядку денного "Цілі Сталого Розвитку – 2016–2030".
Бабич, М. М. Критерії та індикатори продовольчої безпеки на глобальному рівні = Criteria and indicators of food security at the global level / М. М. Бабич // Інвестиції: практика та досвід. – 2018. – № 10. – С. 56–59.
Keywords: критерій; моніторинг; доступ до продовольства; продовольча стабільність; наявність продовольства; використання продовольства; criterion; monitoring; access to food; food stability; food availability; food use