Актуальні інтереси молоді, які стають трендами - Терещенко, А. С.; Фещенко, Я. Ю.; Шаповалова, І. В.; Tereshchenko, A. S.; Feshchenko, Ya. Yu.; Shapovalova, I. V. (My University, 2022)
Розглянуто найбільш актуальні інтереси сучасної молоді, які стають загальними світовими трендами.
Терещенко, А. С. Актуальні інтереси молоді, які стають трендами / А. С. Терещенко, Я. Ю. Фещенко, І. В. Шаповалова // Матеріали V Всеукр. студ. наук.- практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2022. – С. 776–780.
Keywords: молодь; інформаційне суспільство; впливові люди; волонтерство; Інтернет-суспільство; ЗМІ; нова реальність; офлайн-події; онлайн-платформи; власне здоров’я; краса; youth; informational society; influential people; volunteering; Internet society; mass media; new reality; offline events; online platforms; own health; beauty