Ключові причини управління ризиками на підприємстві - Гайдаєнко, О. В.; Морозова, Г. С.; Меліксетов О. І.; Haidaienko, Oksana V.; Morozova, Hanna S.; Meliksetov Oleh (My University, 2023)
Управління ризиками на підприємстві є важливою складовою успішної діяльності та досягнення стратегічних цілей.
Key reasons for risk management at the enterprise
Гайдаєнко, О. В. Ключові причини управління ризиками на підприємстві = Key reasons for risk management at the enterprise / О. В. Гайдаєнко, Г. С. Морозова, О. І. Меліксетов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 447–449.