Термомодернізація будівлі закладу дошкільної освіти застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій - Глоба Д. В.; Hloba D. V. (My University, 2024)
Глоба Д. В. Термомодернізація будівлі закладу дошкільної освіти застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій. Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістр за спеціальністю 144 – «Теплоенергетика» (освітня програма: «Енергетичний менеджмент»). Херсонський навчально-науковий інститут Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Міністерства освіти і науки України, Херсон, 2024 р. В роботі проведено дослідження з метою підвищення ефективності енергоспоживання в будівлі закладу дошкільної освіти шляхом проведення енергетичного обстеження будівлі та впровадження енергозберігаючих технологій. Проаналізовано інформацію щодо поточного стану будівлі та фактичних витрат енергоносіїв при експлуатації будівлі за останні 3 роки, досліджено основні характеристики елементів огороджувальних конструкцій будівлі, проаналізовані дані щодо основних енергозберігаючих заходів (заміна старих вікон та дверей, підлоги, теплоізоляція будівлі, проведено експериментальні дослідження щодо виявлення фактичних тепловитрат, розроблено рекомендації щодо підвищення енергетичної ефективності експлуатації будівлі.
Thermal Modernization of an Рreschool Building by Using Implementation of Modern Energy-Saving Technologies
Глоба, Д. В. Термомодернізація будівлі закладу дошкільної освіти застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій = Thermal Modernization of an Рreschool Building by Using Implementation of Modern Energy-Saving Technologies : магістерська робота ; спец. 144 "Теплоенергетика" / Д. В. Глоба ; наук. кер. Д. В. Коновалов. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 100 с.
Keywords: термомодернізація; енергоефективність; теплоізоляція; енергозбереження; тепловтрати; енергоспоживання; 144 "Теплоенергетика"; thermal modernization; energy efficiency; thermal insulation; energy saving; heat losses; energy consumption