Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни "Вступ до спеціальності та енциклопедія суднової енергетики". Ч. ІІ. Енциклопедія суднової енергетики - Калініченко Іван Володимирович; Свиридов В’ячеслав Іванович; Андрєєв Артем Андрійович (My University, 2017)
Подано тести, які містять найбільш важливі питання курсу "Вступ до спеціальності та енциклопедія суднової енергетики". Підготовка відповідей суттєво поліпшить якість знань студента, і за результатами тестів викладач обґрунтовано та швидко оцінить рівень підготовки студентів. Призначено для студентів спеціальності 135 "Суднобудування" (спеціалізація "Суднові енергетичні установки та устаткування") з галузі знань 13 "Механічна інженерія".
Калініченко, І. В. Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни "Вступ до спеціальності та енциклопедія суднової енергетики". Ч. ІІ. Енциклопедія суднової енергетики : метод. рек. / І. В. Калініченко, В. І. Свиридов, А. А. Андрєєв. – Миколаїв : НУК, 2017. – 40 с.