Оцінка сучасного гідрологічного стану нижньої ділянки річки Синюха - Магась Н. І.; Туз Р. В. (My University, 2024)
Метою даної роботи є вивчення та оцінка сучасного гідрологічного стану нижньої ділянки річки Синюха на території Миколаївської області.
Магась, Н. І. Оцінка сучасного гідрологічного стану нижньої ділянки річки Синюха / Н. І. Магась, Р. В. Туз // Матеріали IX з’їзду Гідроекологічного товариства України ''Перспективи гідроекологічних досліджень в контексті локальних та глобальних наслідків ведення воєнних дій''. – Дніпро, 2024. – C. 118–120.