Молекулярна фізика і термодинаміка - Коваль, Надія Іванівна; Коваль, Сергій Станіславович; Стратієнко, Лариса Іванівна (My University, 2004)
У збірнику наведені задачі з молекулярної фізики і термодинаміки для індивідуальної роботи протягом вивчення загального курсу фізики.Призначений для студентів усіх факультетів. Підбір задач здійснили викладачі кафедри фізики: С.С. Коваль ("Молекулярно-кінетична теорія газу"), Н.І. Коваль ("Адіабатний процес. Робота газу при різних процесах"), Л.І. Стратієнко ("Другий закон термодинаміки").
Коваль, Н. І. Молекулярна фізика і термодинаміка : зб. задач / Н. І. Коваль, С. С. Коваль, Л. І. Стратієнко. - Миколаїв : НУК, 2004. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: молекулярна фізика; термодинаміка; молекулярно-кінетична теорія газу; робота газу при різних процесах; закони термодинаміки