Визначення та методика розвитку психомоторних здібностей студентів - Фаріонов, В. М.; Farionov, V. M.; Мухін, Є. О.; Mukhin, E. O.; Данильчук, І. П.; Danil'chuk, I. P. (My University, 2010)
Адаптовані тести психічних та психомоторних процесів стосовно спортивної діяльності студентів. Таке тестування дозволяє оцінити психомоторну пам'ять студентів, а також таку важко вимірювану "фізичну якість", як вправність, координація рухів тощо
Фаріонов, В. М. Визначення та методика розвитку психомоторних здібностей студентів / В. М. Фаріонов, Є. О. Мухін, І. П. Данильчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 30–32.
Keywords: психомоторика; сенсомоторні якості; psikhomotorika; sensomotorni qualities