Пристрій для автоматичного наплавлення під флюсом - Галь, А. Ф.; Сімутєнков, І. В.; Ярос, Ю. О.; Драган, С. В. (My University, 2015)
Пристрій для автоматичного наплавлення під флюсом, містить наплавлювальну головку, мундштук для підведення зварювального струму та механізм коливань електродного дроту. Електродний дріт розміщений у наскрізному каналі гнучкого шланга, жорстко закріпленого верхнім кінцем у корпусі наплавлювальної головки, а нижнім - у мундштуку, при цьому ролик механізму коливань електродного дроту упирається в гнучкий шланг з можливістю регулювання точки упирання. = A device for automatic submerged surfacing contains a surfacing head, a contact tube for carrying welding current and a mechanism of electrode wire oscillation. The electrode wire is placed in a through channel of a flexible hose, which is rigidly fixed by the upper end in the housing of surfacing head and by the lower end - in the contact tube, a roller of the mechanism of the electrode wire oscillation abuts on the flexible hose with possibility to adjust the point of abutment.
Пат. 102886 Україна. Пристрій для автоматичного наплавлення під флюсом / А. Ф. Галь, І. В. Сімутєнков, Ю. О. Ярос, С. В. Драган (Україна). – Заявл. 18.05.15; опубл. 25.11.15, Бюл. № 22.
Keywords: наплавлення; наплавлення під флюсом; автоматичне наплавлення; пристрій; патент