Дослідження характеристик ущільнення маси цілих зношених автошин у піролізному реакторі - Маркіна, Л. М.; Markina, Liudmyla M. (My University, 2017)
Анотація. Проведено моделювання процесу динамічного ущільнення цілих зношених автошин у піролізному реакторі, проаналізовано залежності зміни навантаження на стовп сировини за різних температур нагріву й статичного стискання масиву цілих зношених автошин у процесі піролізу.
Маркіна, Л. М. Дослідження характеристик ущільнення маси цілих зношених автошин у піролізному реакторі = Study of the characteristics of compression of a batch of whole waste tires in a pyrolysis reactor / Л. М. Маркіна // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 3 (470). – С. 121–128.
Keywords: зношені автомобільні шини; піролізний реактор; динамічне ущільнення; коефіцієнт заповнення реактора; отработанные автомобильные шины; пиролизный реактор; динамическое уплотнение; коэффициент заполнения реактора; waste tires; pyrolysis reactor; dynamic compression; reactor ﬁll factor