Попередня обробка даних для побудови моделі оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються на програмній платформі .NET - Урсов А. В.; Макарова Л. М.; Ursov A.V.; Makarova L. M. (Миколаїв: НУК імені адмірала Макарова, 2023)
Розглянуто проблему оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються мовою C# з використанням .NET Framework. Для вирішення проблеми було розглянуто емпіричні дані на основі 50 проектів з ресурсу GitHub та виконана їх попередня обробка.
Pre-processing of data for building a model for estimating the size of web applications created on the .NET framework
Урсов, А. В. Попередня обробка даних для побудови моделі оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються на програмній платформі .NET = Pre-processing of data for building a model for estimating the size of web applications created on the .NET framework / А. В. Урсов, Л. М. Макарова // Матеріали IV всеукр. наук.-практ. інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS– 2023). – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 48–49.
Keywords: попередня обробка даних; розмір програмного забезпечення; оцінювання розміру; .NET; веб-застосунок; data pre-processing; software size; size estimation; web application