Проблеми буття та розвитку молодої української сім’ї - Фесенко, Ю. В.; Сонечко, О. С. (My University, 2018)
У статті розглядаються проблеми формування, становлення і розвитку сучасної молодої сім’ї. Процеси становлення молодої сім’ї відбуваються у складних і суперечливих умовах, які характеризуються зміною суспільних відносин та появою нових цінностей, тому виникає потреба вивчення стану проблем для вдосконалення шляхів їх попередження, особливостей підготовки молодого покоління до створення сім’ї.
Фесенко, Ю. В. Проблеми буття та розвитку молодої української сім’ї / Ю. В. Фесенко, О. С. Сонечко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 310–317.
Keywords: становлення молодої сім’ї; подружжя; суспільство; життя; сімейна адаптація; проблеми сім’ї