Механіка - Буруніна Жанна Юріївна; Шаповал Наталя Олександрівна (My University, 2022)
Метою методичних вказівок є надання допомоги студентам заочної форми навчання в засвоєнні теоретичних основ механіки та підготовці до виконання контрольних робіт і підсумкового контролю знань. Призначено для студентів заочної форми навчання.
Буруніна, Ж. Ю. Механіка : метод. вказівки до самостійної роботи студентів заочної форми навчання / Ж. Ю. Буруніна, Н. О. Шаповал. – Миколаїв : НУК, 2022. – 84 c.