Організація дистанційного навчання із використанням інноваційних технологій. Останні тренди ED-TECH - Пономаренко Н. М.; Рибчук Л. І.; Ponomarenko N. M.; Rybchuk L. I. (My University, 2023)
Основним завданням ефективної організації дистанційного навчання є правильний підхід до вибору засобів та подачі матеріалу. У статті розглянуто світові тенденції дистанційного навчання і фактори впливу на активний розвиток онлайн-освіти, яка в останні роки набуває поширення. Здійснено аналіз світового ринку освітніх технологій, що демонструє швидке зростання, особливо в умовах самоізоляції. Проаналізовано причини стрімкого зростання у світі кількості університетів, які здійснюють навчання студентів за дистанційною формою, внаслідок бурхливого розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та популяризації освітніх інновацій.
Organization of distance learning education using innovative technologies. The latest ed-tech trends
Пономаренко, Н. М. Організація дистанційного навчання із використанням інноваційних технологій. Останні тренди ED-TECH = Organization of distance learning education using innovative technologies. The latest ed-tech trends / Н. М. Пономаренко, Л. І. Рибчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 15. – С. 3–4.