Удосконалення механізмів управління інтеграцією в проєктах транспортно- логістичних центрів - Сухорученко, С. С.; Sukhoruchenko, S. (My University, 2022)
Сухорученко С. С. «Удосконалення механізмів управління інтеграцією в проєктах транспортно-логістичних центрів» На правах рукопису. Магістерська робота за спеціальністю 122- Комп’ютерні науки, освітня програма – Управління проектами. Національний університет кораблебудування ім. адм. Макарова. Миколаїв, 2022. Магістерсьа робота присвячена атуальним питанням з розвитку діяльності логістичних центрів. Розглянуто світовий досвід розвитку логістичної інфраструтури та удосконалено механізми управління інтеграцією в проєктах транспортно-логістичних центрів. Реалізація системи управління транспортно-логістичними системами транспортними компаніями значно підвищить конкурентоспроможність перевезень залізничним транспортом та знизить логістичні витрати транспортних компаній.
Сухорученко, С. С. Удосконалення механізмів управління інтеграцією в проєктах транспортно- логістичних центрів = Improvement of Mechanisms of Integration Management in Objects of Transport and Logistics Centers : магістерська робота ; спец. 122 "Комп’ютерні науки" / С. С. Сухорученко ; наук. кер. Л. С. Чернова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 60 с.
Keywords: управління; логістичні центри; інфраструтура; залізничний транспорт; 122 "Комп’ютерні науки"; management; logistics centers; infrastructure; railway transport