Модернізація приводів томатозбиральних комбайнів в Україні - Білюк Іван Сергійович; Шарейко Дмитро Юрійович; Савченко Олег Валерійович; Гаврилов Сергій Олексійович; Майборода Олександр Валерійович (My University, 2023)
Розглянуто модернізацію гідроприводів томатозбирального комбайна Pomac Antares 45. Ці комбайни широко використовуються в Україні останні роки. Удосконалення здійснюється за допомогою комплектного асинхронного електропривода Lenze з векторною системою керування. Аналіз геометричних параметрів свідчить за те, що така заміна не призведе до конструктивних змін комбайна. Проте покращить його динамічні характеристики, економічність та ергономічність, а також підвищить ККД.
Модернізація приводів томатозбиральних комбайнів в Україні / І. С. Білюк, Д. Ю. Шарейко, О. В. Савченко, С. О. Гаврилов, О. В. Майборода // Scientific Collection «InterConf+». – 2023. – № 39 (179). – P. 429–446.
Keywords: томатозбиральний комбайн; гідропривод; електропривод; комплектний електропривод; векторна система керування; показники якості керування; генератор; електродвигун