Моніторинг з питань академічної доброчесності - Бєлодєд, О. В. (My University, 2018)
У статті викладено результати моніторингу з питань академічної доброчесності, проведеного відділом бібліотечного маркетингу, інноваційної та методичної роботи Наукової бібліотеки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, з метою виявлення рівня обізнаності студентів, аспірантів, викладачів щодо принципів академічної доброчесності, удосконалення роботи бібліотеки з підвищення рівня їх інформаційної компетентності з питання, що розглядається.
Бєлодєд, О. В. Моніторинг з питань академічної доброчесності [Електронний ресурс] / О. В. Бєлодєд. – Режим доступу : https://www.calameo.com/read/0047079645070bb5ef5fc?page=1
Keywords: бібліотека ЗВО; академічна доброчесність; моніторинг; плагіат; інформаційна компетентність