Особливості впливу публічного адміністрування на розвиток транспортної логістики в контексті природоохоронної політики - Бойко, Є. О.; Куцак, В. А.; Boiko, E. O.; Kutsak, V. A. (My University, 2016)
Стаття присвячена проблематиці розвитку транспортної логістики в контексті природоохоронної політики. Визначено особливості впливу публічного адміністрування на розвиток транспортної логістики в контексті природоохоронної політики. Досліджено досвід іноземних підприємств транспортної логістики щодо запровадження заходів із екологістики. Визначено ключові стимули та переваги впровадження транспортної екологістики. Запропоновано заходи державного управління розвитку транспортної логістики в контексті природоохоронної політики.
Бойко, Є. О. Особливості впливу публічного адміністрування на розвиток транспортної логістики в контексті природоохоронної політики = The peculiarities of public administration influence on the development of transport logistics in the frame of environmental policy / Є. О. Бойко, В. А. Куцак // Наук. вісн. ХДУ. Сер. Економічні науки. – Херсон, 2016. – Вип. 21, ч. 2. – С. 134–138.
Keywords: транспортна логістика; транспортна система; публічне адміністрування; природоохоронна політика; екологістика; інтеграція; транспортная логистика; транспортная система; публичное администрирование; природоохранная политика; экологистика; интеграция; transport logistics; transport system; public administration; environmental policy; eco-logistics and integration