Сучасні проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання, здоров'я і професійної підготовки студентської молоді - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2014)
У статті розглянуто основні проблеми розвитку фізичного виховання, здоров'я і професійної підготовки студентів, окреслено актуальні питання вдосконалення системи фізичного виховання студентської молоді в Україні
Modern problems and prospects of development of physical education, health and professional training of the student youth
Сучасні проблеми та перспективи розвитку фізичного, здоров'я і професійної підготовки студентської молоді = Modern problems and prospects of development of physical education, health and professional training of the student youth / В.М.Лелека // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка. - 2015. - Випуск 118. - Т.2. - С. 138-140.
Keywords: Фізичне виховання; Фізична культура; Професійна підготовка