Розробка концепції підсистеми голосового керування операційною системою - Гайдаєнко О. В.; Дажук Р. І.; Котович В. І.; Кушнір С. В.; Haidaienko O. V.; Dazhuk R. I.; Kotovych V. I.; Kushnir S. V. (My University, 2019)
Інформаційна система голосового керування призначена для підвищення ефективності керування операційною системою, яка призначена для спрощення процесу керування операційною системою завдяки створенню додаткового звукового інтерфейсу.
Development of the concept of the voice subsystem control of the operating system
Розробка концепції підсистеми голосового керування операційною системою = Development of the concept of the voice subsystem control of the operating system / О. В. Гайдаєнко, Р. І. Дажук, В. І. Котович, С. В. Кушнір // Матеріали наук.-техн. інтернет-конф. студ. та молодих вчених "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи (ITMAS – 2019) ". – Миколаїв : НУК, 2019. – Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2019/
Keywords: інформаційна система; голосове керування; мовні команди; аудіо-приймач; класифікатор.; information system; voice control; language teams; audio receiver; classifier