Збірник завдань та методичні рекомендації для розрахунково-графічних робіт з динаміки матеріальної точки - Руденко, Олександр Григорович; Золотой, Юрій Григорович; Ярошенко, Володимир Олександрович (My University, 2009)
Збірник містить чотири комплекти завдань для курсової роботи з динаміки матеріальної точки, охоплює теми: пряма та обернена задачі динаміки, динаміка відносного руху точки. Кожен комплект включає тридцять варіантів завдань, відповідних по рівню складності вимогам учбових програм, що пред'являються до курсових робіт з теоретичної механіки у втузах. Усі завдання забезпечені відповідями і докладними методичними вказівкам до їх виконання.
Руденко, О. Г. Збірник завдань та методичні рекомендації для розрахунково-графічних робіт з динаміки матеріальної точки / О. Г. Руденко, Ю. Г. Золотой, В. О. Ярошенко. - Миколаїв : НУК, 2009. - 36 с. + ел. копія. -
Keywords: розрахунково-графічні роботи; динаміка; рух точки; теоретична механіка