Оцінка параметрів сучасного рівня екологічно сталого розвитку сільських територій - Іртищева, Інна; Стройко, Тетяна; Стегней, Маріанна; Irtyshcheva, Inna; Stroyko, Tetyana; Stehnei, Marianna (My University, 2014)
Статтю присвячено оцінці окремих параметрів екологічно сталого розвитку сільських територій. Досліджено динаміку внесення добрив і проведення хімічної меліорації сільськогосподарських земель. Проведено оцінку використання сільськогосподарських пестицидів. Обґрунтовано переваги проведення меліорації земель та необхідність відчутної державної підтримки господарствам у сфері застосування сучасних ресурсозберігаючих технологій хімічної меліорації ґрунтів.
Іртищева, І. О. Оцінка параметрів сучасного рівня екологічно сталого розвитку сільських територій / І. Іртищева, Т. Стройко, М. Стегней // Економіст. – 2014. – № 12. – С. 53–57.