Управління конкурентоспроможністю в бізнес-середовищі - Руснак Алла Валентинівна; Надточій Ірина Ігорівна (My University, 2025)
У навчальному посібнику узагальнено широкий спектр теоретичних і практичних положень, пов’язаних із формуванням та забезпеченням конкурентних переваг підприємств. Викладено основні концепціı̈ конкуренціı̈, сутність конкурентоспроможності, методи ı̈ı̈ оцінки. Також розглядаються питання аналізу конкурентного середовища та різні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства. Матеріали навчального посібника можуть використовуватися здобувачами вищоı̈ освіти економічних спеціальностей , викладачами, науковцями, а також практиками, які прагнуть поглибити своı̈ знання про управління конкурентоспроможністю в сучасному бізнес-середовищі.
Руснак, А. В. Управління конкурентоспроможністю в бізнес-середовищі : навч. посібник / А. В. Руснак, І. І. Надточій. – Миколаı̈в : Іліон, 2025. – 264 с.