Університетський менеджмент: погляд за обрій - Гончар, В. В.; Гораль, Л. Т.; Єфімова, Г. В.; Жукова, О. Ю.; Калінін, О. В.; Канаш, О. Є.; Кафка, С. М.; Кісь, С. Я.; Коростова, І. О.; Ломоносов, А. В.; Ломоносова, О. Е.; Маліновська, Г. В.; et al. (My University, 2022)
У монографії висвітлено зміст висновків та рекомендації щодо перспектив реформування сфери управління вітчизняними ЗВО (університетського менеджменту) з огляду на запити господарської практики, яка й сама перебуває у стані трансформацій, викликаних перебігом четвертої промислової революції. Розрахована на керівників закладів вищої освіти усіх форм власності, докторантів, аспірантів, магістрантів, які набувають фахових компетенцій за освітньо-професійними програмами економічного та менеджмент-спрямування. Може зацікавити широке коло читачів, які небайдужі до стану справ та майбутнього невиробничої сфери.
Університетський менеджмент: погляд за обрій : монографічна серія у 4 т. / В. В. Гончар, Г. В. Єфімова, А. В. Ломоносов, В. Н. Парсяк та ін. ; наук. ред. серії В. Н. Парсяк. – Херсон : Вид. дім «Гельветика», 2022. – Т. 4. – 312 с.