Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва одягу - Сухомяс, Ю. В. (My University, 2022)
Сухомяс Ю. В. «Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва одягу» бакалаврська робота на здобуття першого ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2022 р. Метою кваліфікаційної роботи є огляд теоретичних засад планування діяльності підприємства, дослідження поточного стану підприємства та практична розробка бізнес-плану його розвитку. Для досягнення поставленої мети в роботі вирішуються наступні завдання: визначення економічної природи та функцій діяльності підприємства; дослідження особливостей бізнес-планування діяльності підприємства; дослідження ринку виробництва одягу; обґрунтування бізнес-ідеї створення підприємства з виробництва одягу; визначення організаційно-правової форми власності нового підприємства; розробка та економічне обґрунтування бізнес-плану створення підприємства по виробництву одягу. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є бізнес-план створення підприємства.
Сухомяс, Ю. В. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва одягу = Development and substantiation of the business plan of creation of the new enterprise in the field of production of clothes" bachelor's work on reception of the first degree of higher education : бакалаврська робота ; спец. 051 “Економіка“ / Ю. В. Сухомяс ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2022. – 77 с.
Keywords: підприємство; фірма; бізнес-план; обґрунтування бізнес-ідеї; маркетинг; аналіз ринку; 051 “Економіка“; enterprise; firm; business plan; substantiation of business idea; marketing; market analysis