Модернізація технологічних систем та систем життєзабезпечення хлібокомбінату продуктивністю 1,2 т/доб з дослідженням пластинчастих теплообмінників - Величко Андрій Леонідович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розроблений проєкт з модернізації технологічних систем та систем життєзабезпечення хлібокомбінату. Розроблені системи опалення, холодного, гарячого водопостачання та водовідведення, системи припливної та витяжної вентиляції. Проведено аеродинамічний розрахунок системи вентиляції. Розроблена програма дослідження пластинчастих водо-водяних теплообмінних апаратів, визначений склад експериментального стенду та методи обробки даних вимірювань. Розроблені основні елементи конструкції пластинчастого теплообмінника.
Modernization of technological systems and life support systems of a bread factory with a capacity of 1.2 t/day with research of plate heat exchangers
Величко, А. Л. Модернізація технологічних систем та систем життєзабезпечення хлібокомбінату продуктивністю 1,2 т/доб з дослідженням пластинчастих теплообмінників : магістерська робота ; спец. 144 "Теплоенергетика" / А. Л. Величко ; наук. кер. Н. С. Соломонюк. – Миколаїв : НУК, 2025. – 91 с.
Keywords: опалення; водопостачання; вентиляція; теплоносій; пластинчастий теплообмінник; heating; water supply; ventilation; coolant; plate heat exchanger; 144 "Теплоенергетика"