Testing as one of the methods in students’assessment - Kiselyova, T. V.; Smuhliakova, M. K.; Fatieieva, V. G.; Кисельова, Т. В.; Смуглякова, М. К.; Фатєєва, В. Г. (My University, 2021)
У статті розглядаються питання тестування знань, умінь і навичок в процесі вивчення іноземної мови, також представлені форми контролю; наводиться ряд аргументів за та проти використання тестових методик на заняттях з мовної підготовки майбутніх фахівців.
Тестування як один із методів оцінювання знань студентів
Kiselyova, T. V. Testing as one of the methods in students’assessment = Тестування як один із методів оцінювання знань студентів / T. V. Kiselyova, M. K. Smuhliakova, V. G. Fatieieva // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2021. – Вип. 13. – P. 19–25.
Keywords: knowledge control; assessment; effectiveness of the educational process; advantages and disadvantages of tests; контроль знань; тестові методики; оцінювання; ефективність навчального процесу; переваги і недоліки процесу тестування