Ефективність застосування кругового тренування студентів в процесі фізичного виховання - Погорілий М. І.; Яцунський О. С. (My University, 2021)
В роботі визначено ефективність застосування кругового тренування студентів в процесі фізичного виховання.
Погорілий, М. І. Ефективність застосування кругового тренування студентів в процесі фізичного виховання / М. І. Погорілий, О. С. Яцунський // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. та молодих учених "Актуальні проблеми спорту, фізичного виховання, здоров’я людини". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 202–203.