Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Цивільний захист" - Штейн, Павло Васильович; Мармазинський, Олег Анатолійович (My University, 2012)
Містять відомості про завдання дисципліни, зміст модулів і тем занять, організаційно-методичні вказівки щодо їх вивчення.
Штейн, П. В. Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Цивільний захист" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM / П. В. Штейн, О. А. Мармазинський. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2012.
Keywords: цивільний захист; захист постраждалих; дослідження умов виникнення надзвичайних ситуацій; прогнозування та оцінка обстановки; оперативні заходи цивільного захисту