Оцінка ефективності застосування підводних апаратів-роботів для пошуку затонулих об’єктів - Блінцов, О. В.; Буруніна, Ж. Ю.; Клименко, П. Г. (My University, 2012)
Виконано оціночні розрахунки ефективності виявлення донних та заякорених затонулих об’єктів за допомогою прив’язного самохідного підводного апарата-робота, оснащеного відео- і гідроакустичною пошуковою апаратурою для трьох способів його спільного використання із судном-носієм.
Блінцов, О. В. Оцінка ефективності застосування підводних апаратів-роботів для пошуку затонулих об’єктів / О. В. Блінцов, Ж. Ю. Буруніна, П. Г. Клименко // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2012. – № 1. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/22404/20030
Keywords: підводний пошук; підводний апарат-робот; затонулий об’єкт; гідроакустична система; відеосистема; імовірність